Feldolgozási hulladék kedvező áron

"Garantált mennyiség, megbízható forrásból"

Elérhetőségek

Tőke Tűzifa Kereskedelem

Cím: 9841 Kám,
025/2 hrsz.
Mobil:
06303294597
EUTR azonosító: AA2261809
E-mail:
capitalwood@gmail.hu


Bemutatkozás


Üdvözöljük a Tőke Tűzifa Kereskedelem honlapján!
 
Tevékenységünket 2006-ban kezdtük. Ekkor fő tevékenységünk a kézi- és gépi fakitermelés volt, ami 2013-ban bővült tűzifa feldolgozással és kereskedelemmel.

A Tőke Tűzifa Kereskedelem azzal a céllal alakult, hogy a Vas megyében és vonzáskörzetében tűzifát felhasználó lakosságot folyamatosan el tudjuk látni ellenőrzött körülmények között kitermelt, jó minőségű hazai tűzifával, amely megteremti a gazdaságos és környezetbarát fűtés lehetőségét. Mindezt korrekt árakon szeretnénk megtenni úgy, hogy visszaszerezzük a lakosság bizalmát a tűzifa kereskedők iránt.

A fa mindig jó választás. A fa hagyományokkal rendelkező tüzelőanyag. Biztosan mondhatjuk, hogy a legrégibb energiahordozó, melyet az emberiség használ. Bár sokak számára még mindig a mindennapok része, másoknak már csak az emlékezetében él a fáradságos tüzelőanyag-előkészítés és a füstölgő tűzhelyek látványa. A fosszilis nyersanyagok végessége és az üvegházhatás erősödése azonban elgondolkodtatja az embereket a hagyományos tüzelőanyagok használatához való visszatérésen. Manapság számos, aprítékkal, tűzifával és pellettel történő, kipróbált tüzeléstechnika létezik, melyek a fával való fűtést ismét széles körben elterjedtté tették.
Fontos célkitűzésünk, hogy egész évben kiváló minőségű és garantált mennyiségű tüzelőanyagot kínáljunk ügyfeleinknek.

További jó böngészést kíván a Tőke Tűzifa csapata!

- Garantált mennyiség, megbízható forrásból! -
Vissza az előző oldalra!
Tőke Tűzifa Kereskedelem - Magyar