Feldolgozási hulladék kedvező áron

"Garantált mennyiség, megbízható forrásból"

-

Elérhetőségek

Tőke Tűzifa Kereskedelem

Cím: 9841 Kám,
025/2 hrsz.
Mobil:
06303294597
EUTR azonosító: AA2261809
E-mail:
capitalwood@gmail.hu


Pályázatok

Hatékonyságnövelő eszközök beszerzése a Capitalwood Kft-nélHatékonyságnövelő eszközök beszerzése a Capitalwood Kft-nél

GINOP-1.2.9-20-2021-01484

Felhívás címe: Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása

Kedvezményezett: Capitalwood Kft.

A támogatás összege: 9 999 235.- Ft

A megvalósítás helyszíne: Kám, Kossuth L. u. 70.

A fejlesztés bemutatása: A HC CPCD30-XW55F targonca a telepen belül jelentősen felgyorsítaná s így jóval hatékonyabbá tenné az anyagmozgatást, melyre nagy szükségünk van a megnövekedett megrendelések kiszolgálása érdekében. A legújabb technológiát képviselő Mitsushi S4s eredeti japán motorral van szerelve, diesel üzemmódú, emelési magassága 3300 mm (duplex torony). Teherbírása megfelelő céljainknak, 3000 kg / 500 mm. Integrált oldalmozgatóval és fémkabin fűtéssel is el van látva, automata váltós. Az eszköz hatékony, könnyen kezelhető, környezetbarát és biztonságos. 

A másik eszköz egy Rabaud Robopel 250 kérgező/háncsoló gép traktorverziós fajtája lenne, hogy minél komplexebben tudjuk használni ezt az automata kérgező eszközt. Traktorra szerelhető 3-pont felfüggesztéssel, illetve opcionálisan villanymotorral is hajtható. Széleskörűen használható, bármilyen fafajta kérgezésére alkalmas 40-250 mm-ig. Önálló vezérlőtömb: előtolási sebesség / kérgezési mélység állítható, ahogy a forgatási és előtolási irány is változtatható igény szerint. A kérgezési folyamat indítása és megállítása kézzel és pedállal egyaránt vezérelhető. Valamint a rönk átmérő is állítható. Rendelkezik a berendezés minden számunkra szükséges kiegészítővel: manométer, vágótárcsa 6 db késsel, kéreghulladékot kidobó kémény. A teljesítménye is megfelelő a céljainkhoz és feldolgozási kapacitásunkhoz: a faanyag minőségétől függően kb. 60-100 oszlop/óra. A francia gyártmányú szerkezet minőségi alkatrésszel szerelt. 

A fejlesztés célja, elérni kívánt eredmények: A technológiai fejlesztéssel régi eszközöket váltunk ki és növeljük a versenyképességünket.

 


Vissza az előző oldalra!
Tőke Tűzifa Kereskedelem - Magyar